Szilvássy-Garzó Éva     +36 20 449 6690     szge@kapcsolathangolo.hu

2017 - by ProdAction!

Kedves Látogatónk!

 

Köszönjük, hogy alaposan tájékozódsz, és az Általános Szerződési Feltételeket, a Jogi Nyilatkozatot és az Adatvédelmi tájékoztatót is átolvasod!

 

Általános Szerződési Feltételek

 

I. Általános szabályok

Eltérő írásos megállapodás hiányában a jelen Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) vonatkoznak Szilvássy-Garzó Éva Györgyi E.V. (jogtulajdonos, szolgáltató) által tett ajánlatokra, az általuk teljesített szolgáltatásokra valamint minden, a szolgáltató által a honlapról jelentkező megrendelővel kötött szerződésre, igényekre, vitákra.

 

II. Tevékenységeim

  • Polgári szertartásvezetés (esküvő, babaköszöntés, házassági évforduló –fogadalom megerősítés, születésnap, búcsúztatás),

  • Házasodj Okosan! tréningek fejlesztése, szervezése és vezetése

  • Házasodj Okosan! játékcsalád fejlesztése, gyártása, forgalmazása

 

Termékeink körét folyamatosan fejlesztjük, és ezeket honlapunkon is feltüntetjük.

 

III. megrendelés, szállítási határidők

Rendelés menete, díjbekérő:

Termékeink/szolgáltatásaink személyesen a tulajdonostól rendelhetők meg e-mail üzenetben. A e-mail beküldése a jelen Általános Szerződési Feltételek elfogadását is jelenti.

 

Megrendelés esetén a beküldést követően a rendelést e-mailben visszaigazoljuk, és e-mailben megadjuk a megrendelés fizetési és szállítási és vállalási feltételei is. Ezt a megrendelőnek vissza kell igazolnia ahhoz, hogy a megrendelés létre jöjjön.

 

Termék megrendelése, és az ajánlat elfogadása után küldünk egy hivatalos díjbekérőt is, amelynek alapján a határidőben történő fizetést várjuk el. Mi is betartjuk a rendelési határidőt, ezért csak határidőben és előre fizető megrendelőknek szállítunk. A fizetés beérkezését követően elektronikus számlát küldünk, melyet e-mailben juttatunk el a megrendeléskor megadott e-mail címre.

Szolgáltatás megrendelése esetén külön szerződést küldünk, melynek elfogadása és aláírása szükséges a megrendelés létrejöttéhez.

 

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy egyes rendeléseket indokolás nélkül elutasítsunk, ennek oka lehet: korábbi kellemetlen vagy negatív fizetési vagy megrendelési tapasztalat a megrendelőnkkel, visszaélés a garanciáinkkal, vállalkozásunk/termékünk rossz hírnevét keltő megrendelői magatartás, konkurencia vásárlása üzleti titkok fürkészése céljából stb.

 

Rendelési határidő:

A termékeket azok jellegétől, és a raktárkészlettől függően eltérő időpontban szállítjuk, de a visszaigazoló e-mailben megadott rendelési határidőt betartjuk.  

 

Postázás, szállítás:

A megrendelt termékeket a Magyar Posta Zrt Postafutár szolgálatával, vagy a GLS futárszolgálattal szállíttatjuk.

 

Használhatom-e a termékekről készült képet?

Mivel a megrendelt terméknek te vagy a tulajdonosa, ezért saját felhasználásra, a szerzői jogi törvény keretei között, a gyártó feltüntetése mellett használhatod. Az engedélyünk nélkül azonban a termékeinkről készült képet semmilyen formában nem használhatod üzleti célokra illetve bármilyen üzletszerű tevékenység népszerűsítésére.

 

Ha nem vagy biztos abban, hogy felhasználhatod-e termékünk fényképét az általad kigondolt módon, kérdezz rá bátran.

 

A jogtalan felhasználásért a Jogi nyilatkozatban látható mértékű kötbért kell fizetni, mert ez használati díjként funkcionál számunkra. Nem szeretnénk ugyanis, hogy a termékeink a nevünktől függetlenül önálló életre keljenek, az engedélyünk nélkül.  A jogi nyilatkozat az ÁFSZ alatt olvashat található.

 

IV. garanciák

 Elégedettség 100% garancia: Ha a megrendelt termék mégsem nyerte el a tetszésed, küldd vissza nekünk 8 napon belül, és a sértetlenül megérkezett termék árát visszautaljuk neked.

 

V. Fizetési feltételek, késedelem következménye, vitás helyzet rendezése

A rendelés beérkezésével a megrendelőnek (vásárlónak) fizetési kötelezettsége keletkezik. A rendelés visszaigazolásával együtt megküldött díjbekérő tartalmazza a fizetési kötelezettség teljesítésének módját és határidejét, amit a megadott e-mail címre küldünk. A díjbekérő előleget, vagy a termék teljes árát fogja tartalmazni attól függően, hogy a megrendelés milyen terméket, vagy szolgáltatást tartalmaz.

                        

Csak határidőben és előre fizető megrendelőknek szállítunk. Amennyiben a díjbekérőben található határidőn belül nem érkezik meg a vételár, rendelésed töröljük.

 

Igyekszünk a kéréseket, reklamációkat is pozitívan teljesíteni, ezért nem pereskedünk Ha azonban a vitát nem sikerül békés módon rendeznünk, ügyvédünket kérjük fel a jogi eljárásokban való képviseletre.

 

VI. Adatvédelem, tájékoztatás

A honlap látogatója, mint megrendelő hozzájárul ahhoz, hogy a szolgáltató a megrendelő által megadott és a felek közötti eljárás (adásvétel, megrendelés, szolgáltatás igénybevétele stb.) során rögzített vevői adatokat nyilvántartsa. Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy vevőinkről az adatok kezelése és gyűjtése nem engedélyköteles tevékenység. A honlapunkon érdeklődők pedig adataikat megadhatják részünkre önkéntes adatszolgáltatás útján. Az ilyen adatokat a Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatóság engedélye alapján csak célhoz kötötten és csak meghatározott ideig (leiratkozásig) kezeljük.

 

Az adatkezelésre és az egyéb szerzői jogi szabályainkra a külön Jogi nyilatkozat irányadó, amely lejjebb olvasható.

 

Megrendelő tudomásul veszi, hogy a honlapon történő böngészéssel megszerzett információkat csak magáncélra használja. Megrendelő, mint honlaplátogató elismeri, és nem vitatja (amennyiben bennünket erről külön e-mailben nem értesít a látogatását követő 3 napon belül), hogy a honlap tartalma a honlap üzemeltetőjének szerzői és szellemi tulajdonát képezi. A honlap üzemeltetője nem járul hozzá a tartalmak üzleti célú, egészben vagy részben történő felhasználásához, hasznosításához, átvételéhez, többszörösítéséhez, terjesztéséhez, nyilvános előadásához, átdolgozásához vagy egyéb felhasználásához, ennek megvalósítása írásos engedély és díjköteles.

 

Amennyiben a honlap vagy a hírlevelek tartalmát a honlap üzemeltetőjének engedélye nélkül azonos vagy hasonló formában észleljük harmadik személyek honlapján, nyomtatott formában, nyilvános előadásokon vagy bármilyen más írott illetve szóban elhangzott módon, amely üzleti célhoz fűződik, másolt oldalanként 100.000 Ft összegű kötbért számlázunk naponta. A kötbér a jogellenes használat átalánydíja, a jogsértés bizonyításán kívül tényleges kárt bizonyítani a szerző nem köteles. A jogellenes felhasználást közjegyzői ténytanúsítással, webmesteri igazolással és ügyvédi képernyőmentéssel is bizonyítjuk vita esetén. A közjegyzői ténytanúsítás közokirat. Bővebb információ a Jogi nyilatkozatban található erről.

 

A feliratkozáskor, megrendeléskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át, kivéve a felhasználó érdekében felmerülő szükséges eseteket, így pl.: szállításkor, név, cím átadása a kiszállító cégnek. Az önkéntes feliratkozás bármikor megszűntethető az elektronikus levelekben lévő leiratkozási linken. Kijelentjük, hogy mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény előírásait maradéktalanul betartjuk, és az adatokat ennek megfelelően tartjuk nyilván és kezeljük. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatkezelés érdekében a megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrizzük és biztosítjuk az on-line módon gyűjtött információt így védve a felhasználó adatait.

 

VII. A honlap tulajdonosának technikai jogai

Fenntartjuk a jogot, hogy a honlapon bármikor módosítást végezzünk, a honlap elérhetőségét korlátozzuk, vagy megszüntessük. Felhívjuk a honlap látogatóinak figyelmét arra, hogy a honlaphoz való hozzáférés folyamatosságát vagy hibamentességét nem garantálja a szolgáltató. A honlap használatra alkalmatlan állapotából vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból vagy félreérthetőségből eredő közvetlen vagy közvetett vagyoni vagy nem vagyoni károkért, vagy más veszteségért való felelősséget kifejezetten kizárjuk. Kárigény esetén a vita rendezésére előzetes és békés egyeztetés szükséges, a honlap üzemeltető székhelyén vagy telephelyén, jogi képviselő jelenlétében. Csak az ezen az egyeztetésen felvett jegyzőkönyv aláírását követően jogosultak a felek bírósághoz fordulni.

 

VIII. A honlap üzemeltetőjének, mint jogtulajdonosnak, mint szerzőnek és szolgáltatónak az adatai:

Név: Szilvássy-Garzó Éva Györgyi

Székhely: 1078 Budapest, Murányi u. 51. 3/4

Adószáma: 68821373-1-42

Nyilvántartási szám: 52299603

Telefonszám: +36 20 449 6690

E-mail cím a kapcsolatfelvételhez: szge@kapcsolathangolo.hu; jelentkezes@hazasodjokosan.com

 

Kövess minket a facebookon itt: www.facebook.com/hazasodjokosan, és www.facebook.com/szertartasvezetod

 

Jogi nyilatkozat

 

Jogi nyilatkozatunk tartalmazza mindazon feltételeket, amelyekkel Szilvássy-Garzó Éva E.V. honlapjainak (http://kapcsolathangolo.hu és http://hazasodjokosan.com)  tartalmát használhatja, illetve szolgáltatásait/termékeit, azok megjelenését, képét és jellemzőit közzéteheti, illetve saját célja használhatja. A jelen nyilatkozatban foglalt felhasználáson kívüli minden más felhasználás tilos.

 

1. Az oldalak használatának feltételei

Úgy tekintjük, hogy a honlapokra való belépéssel, a látogató maradéktalanul és feltétel nélkül elfogadja az oldalak használatára és az azokon található valamennyi szellemi termékre vonatkozó alábbi szabályokat.

 

A weboldalakon található összes tartalom – beleértve a képeket, a grafikákat, a céglogót, a szöveges tartalmakat, szlogeneket, és ezekbe bele nem értendő szöveges vagy képi elemeket – a szerzők tulajdonát képezik és a szerzői jog védelme alatt állnak. Az oldal üzemeltetője Szilvássy-Garzó Éva Györgyi, rajta kívül szerzőnek minősül személyesen Szilvássy Zoltán (a továbbiakban: Szerző vagy Jogtulajdonos). Mindezen szerzői tartalmak másolása, ismételt felhasználása, ún. tükrözése (technikai művelet segítségével a nyilvánossághoz történő újraközvetítése), bármilyen megosztása, a jogtulajdonos külön, kifejezett írásbeli engedélye nélkül tilos. Az oldalon található, az alkotókra különösen jellemző betűk, kifejezések, jellemző grafikai elemek védjegyoltalom alatt is állnak, így a jogosulatlan felhasználás nemcsak szerzői jogi jogsértésnek, hanem védjegybitorlásnak is minősülhet. Kérjük, különösen ügyeljen a szerzői jogi oltalom és a védjegyoltalom alatt álló tartalmak jogszerű használatára!

 

A megosztás tilalma alól kivételt képez a www.facebook.com/hazasodjokosan és a www.facebook.com/szertartasvezetod

oldalon található képek, állapotfrissítések megosztása, ám ezen webhelyen található fotók, grafikák sem használhatóak fel előzetes engedély nélkül saját termék, webhely, facebook profil reklámozására, akár üzletszerű, akár személyes célú hirdetésről van szó. A Szerző és Jogtulajdonos szándéka kifejezetten arra irányul, hogy semmilyen szerzői jogi és védjegytartalmát a nyilvánosság felé ne lehessen felhasználni. A szerzői tartalmakat, kizárólag otthon és csak a felhasználó saját örömére lehet használni.

 

A termékekről készült fényképeken elhelyezett vízjel, engedély nélküli eltávolítása és ezek felhasználása szintén a szerzői jog megsértést jelentik, amely komoly jogi következményeket von maga után. A jogsértésekkel kapcsolatban a szerzői jogról szóló törvény (1999. évi LXXVI. számú tv), a polgári jogi törvény (1959. évi IV. tv.), valamint a védjegytörvény, a jelen általános szerződési feltételek és jognyilatkozat, és a honlapon található egyéb kikötések vonatkoznak.

 

2. A felelősség kizárása

A webhely Jogtulajdonosa nem vállal felelősséget az Ön számítógépét vagy egyéb tulajdonát érő közvetett, vagy közvetlen kárért (beleértve a vírustámadást is), amely a webhelyekhez való hozzáférés, annak használata, böngészése következtében, illetve bármely anyag, adat, szöveg, kép, videó vagy hanganyag letöltése következtében keletkezik be. A felelősséget akkor is kizárja a Jogtulajdonos, ha a letöltés vagy a másolás jogszerű volt. Jogellenes letöltések, és másolások esetén a Jogtulajdonos fenntartja magának a jogot saját kárainak érvényesítésére is.

 

A honlapokon található információk minőségi, technikai vagy információbeli pontatlanságainak, hibáinak kijavítása a webhely tulajdonosának mindenkori kizárólagos joga, amelyet előzetes tájékoztatás és időkorlát nélkül megtehet.

 

A webhelyekhez kapcsolódó bármely más internetes oldalon található sértő, bántó vagy jogellenes bejegyzésért, tartalomért, illusztrációért az oldal üzemeltetőjét és Jogtulajdonosát semmilyen felelősség nem terheli.

 

3. A jogsértések jogkövetkezményei

A Szerző és Jogtulajdonos ezúton tájékoztatja a honlap látogatóját, hogy amennyiben a honlapot üzemeltető Jogtulajdonos személyesen vagy jogi képviselője útján, bizonyítható módon észleli a szerzői jogi tartalmak más nyilvános helyen történő jogtalan, engedély nélküli vagy sértő módon történő felhasználását, úgy a jelen szerződési feltételekben jogsértésenként és alkalmakként 100.000 Ft kötbért köt ki. A Jogtulajdonos feltételezi, hogy a megnevezett weblapok böngészésével a felhasználó hozzájárult ahhoz, hogy a weblap üzemeltetőjének, mint Szerzőnek a szellemi termékét képező tartalmakat kizárólag saját, személyes információszerzésre használja fel. A weblap üzemeltetője kifejezetten úgy nyilatkozik, hogy mint Jogtulajdonos nem járul hozzá e közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához és ahhoz változatlan vagy nagymértékben hasonló módon történő bármilyen olyan átvételéhez, többszörözéséhez, terjesztéséhez, nyilvános előadásához, átdolgozásához vagy egyéb felhasználásához, amelyen az üzemeltető szerzőségét nem tüntetik fel. A jelen feltételek tudomásulvételével, azaz a honlapokon történő böngészéssel és kifejezetten az oldalak vagy valamely grafikai tartalom saját gépre történő mentésével egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jogi szabályozásnak és a Jogtulajdonos Szerző székhelye szerinti hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.

 

Amennyiben weblapjaink tartalmát harmadik személyek honlapján, nyomtatott médiákban, nyilvános előadásokon, vagy bármilyen más írott vagy szóban elhangzott módon a weblap üzemeltetőjének, mint Szerzőnek írásos engedélye hiányában bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként a fenti összegű, alkalmankénti kötbért, azaz napi 100.000 Ft + Áfa összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. Másolásnak minősül az is, ha az átvétel legalább a teljes oldaltartalom 10%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezett, átvett szövegünket, vagy bármely különálló, külön is átvehető grafikai elemet kevesebb, mint 10% módosítással használnak fel az engedélyünk nélkül. Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja a kötbér megállapodást, a bizonyításhoz pedig ügyvédi „print screent” és közjegyzői tartalomtanúsítást is alkalmazunk a jogsértő költéségre, amely közokirat. A kötbér nem túlzó mértéke úgy került megállapításra, hogy tekintetbe vettük, hogy a nevezett honlapok üzleti célú, vevőszerző honlapok, amelyek a Jogtulajdonosnak bevételt termelnek. A kötbér az elmaradt haszon és a jó hírnév sérelmének átalánykompenzációja, a Jogtulajdonos azonban az ezen felüli más kárait is érvényesítheti.

 

4. Védett, egyedi termékek jellemzői

A webhelyek tulajdonosának egyedi termékei a következők:

  • Polgári szertartásvezetés (esküvő, babaköszöntés, házassági évforduló –fogadalom megerősítés, születésnap, búcsúztatás),

  • Házasodj Okosan! tréningek fejlesztése, szervezése és vezetése

  • Házasodj Okosan! játékcsalád fejlesztése, gyártása, forgalmazása

 

Egyedi ismertetőjel:

 

Az ettől eltérő árukért, melyeket a www.kapcsolathangolo.hu, vagy www.hazasodjokosan.com termékeként jelentetnek meg és árusítanak, a webhely üzemeltetői és az alkotók, mint a Szerzők semmilyen felelősséget nem vállalnak.

 

Tájékoztatjuk Látogatóinkat, hogy a Szerzők is mindent megtesznek azért, hogy termékeik minőségét védjék és fenntartsák, állandó jogi képviselővel küzdenek a szellemi tulajdont jogtalanul másolók és bitorlók ellen. Kérjük, hogy amennyiben a termékeinkhez hasonló paraméterekkel rendelkező és a Kapcsolathangoló, vagy Házasodj okosan! név alatt elérhető árukhoz nagyon hasonlóan vagy összetéveszthetően hirdetett terméket észlel, jelentse nekünk az alábbi ügyfélszolgálati címek valamelyikén: kapcsolathangolo@gmail.com, jelentkezes@hazasodjokosan.com, szge@kapcsolathangolo.hu

 

5. A honlapok üzemeltetője és a Szerző és Jogtulajdonos adatai (aki a jogsértés esetén a kötbérre jogosult):

 

Név: Szilvássy-Garzó Éva Györgyi E.V.

Székhely: 1078 Budapest, Murányi u. 51. 3/4

Adószáma: 68821373-1-42

Nyilvántartási szám: 52299603

Képviselő: DHG Ügyvédi Társulás

Ügyfélszolgálati e-mal cím: kapcsolathangolo@gmail.com, jelentkezes@hazasodjokosan.com

 

 

Adatvédelmi nyilatkozat

 

A vállalkozó, Szilvássy-Garzó Éva Györgyi E.V., székhelye: 1078 Budapest, Murányi u. 51.;

elektronikus levelezési címe: jelentkezes@hazasodjokosan.com; nyilvántartásba-vételi okirat száma: 52299603; adószáma: 68821373-1-42; telefonszáma: +36 20 449 6690; nyilvántartást bejegyző hatóság neve: Egyéni Vállalkozók Nyilvántartása,

mint Adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el a hatályos jogszabályok és az azok alapján összeállított jelen adatvédelmi nyilatkozat tartalmát.

Kijelenti, hogy a tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos jogszabályokban és az adatvédelmi nyilatkozatban meghatározott elvárásoknak.

Jelen tájékoztatót folyamatosan aktualizálja a hatályos jogszabályoknak való megfelelés érdekében és a változásokat azonnal ismerteti a vásárlók felé.

A vásárlóink és egyéb partnereink személyes adatait bizalmasan kezeljük, és olyan biztonságos technikai és szervezési módszereket alkalmazunk, amelyek az adatok biztonságát garantálják.

Az adatkezelési alapelveinket alábbi, az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal összhangban alakítottuk ki, így különösen az alábbiakkal:

2011. évi CXII. törvény – Horgony az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése – a számvitelről (Számv. tv.);

2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (Eker. tv.);

2013. évi V. törvény – a Polgári Törvénykönyvről (Ptk.)

2008. évi XLVIII. törvény – a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (Grt.)

Jelen dokumentumban használt kifejezéseket, definíciókat   (személyes adat, hozzájárulás, tiltakozás, adatkezelés  stb.) a 2011. évi CXII tv. értelmező rendelkezéseinek megfelelően használjuk az adatvédelmi nyilatkozatunkban.

Alapelvek

Személyes adatok kezelése érintett partnereink hozzájárulásával történik. Ez a hozzájárulás lehet, konkrét vásárláskor megadott személyes adat, és lehet vásárlás nélkül – amely esetben a honlap használata során, a személyes kapcsolatfelvétel érdekében, vagy hírlevélre történő regisztráció útján - megadott adat is.

Személyes adatot csak abból a meghatározott célból kezelünk, hogy a vevőinkhez árut, az érdeklődő partnerekhez a termékeinkről / szolgáltatásunkról szóló információkat eljuttassuk. Az adatkezelés teljes folyamata ezt a célt szolgálja, az információkat zárt rendszerben kezeljük.

Csak olyan személyes adatokat kezelünk, amelyek szükségesek az adatkezelés céljának (vásárlás, információnyújtás) megvalósulásához, a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig. Ilyenek : partner neve, szállítási / elérési címe, telefonszáma, e-mail címe

Személyes adatot csak az érintettek beleegyezésével kezelünk, ide értjük a vevőink vásárláskor megadott adatainak kezelését is.

 

Az adatokhoz csak a fent megnevezett adatkezelő férhet hozzá. A weboldalak(http://www.kapcsolathangolo.hu, http://www.hazasodjokosan.com) által nyújtott szolgáltatásokon túli célra az adatokat nem használjuk fel, azokat nem adjuk át más szervezet, vagy személy részére. Ez alól kivétel az általunk forgalmazott termékek kiszállítását végző futárszolgálat, amelynek a termékek célba juttatásához szükséges adatokat átadjuk. Az adatokat a kiszállító partnerünk nem használhatja fel a küldemények kézbesítésén kívüli célra.

Adatbázisunkban kizárólag a vevő által megadott számlázási, szállítási adatok, illetve ezen felüli regisztrációs adatok szerepelnek. Az adatokra vonatkozó esetleges módosítás kizárólag a vevő telefonos, vagy e-mailes kérése alapján történik rendszerünkben.

Partnereink bármikor kérhetik az adataik törlését, vagy javítását, ezt a kérést lehetőség szerint azonnal, de legkésőbb öt munkanapon belül teljesítjük. Amennyiben bármilyen adatmódosítási kérés merül fel, jelezzék ezt a megadott e-mail címen, vagy telefonszámon, és elvégezzük a változások rendszerünkben történő rögzítését.

Regisztráló felhasználóink szabadon dönthetnek a hírlevél szolgáltatásunk igénybevételéről a regisztráció során. A későbbiekben a már regisztrált partnerek a hírlevelünkre való feliratkozást, illetve annak lemondását bármikor maguk is megtehetik, illetve kérhetik az adatkezelőt, az ezzel kapcsolatos intézkedésre.

Az adatkezelés regisztrált ügyfelek esetén az érintett konkrét hozzájárulásán alapul a jogszabályokban foglalt előírásoknak megfelelően.

A kezelt adatok köre a következőkre terjedhet ki – a partnerünk által megadott adatok alapján: név, e-mail cím, mobiltelefonszám, szállítási/számlázási cím.

Adattovábbítás célja kizárólag a megrendelések kiszolgálására, szállításra terjedhet ki.

Vásárlóink hozzájárulnak ahhoz, hogy a kiszállításhoz szükséges adatokat a futárszolgálatnak átadjuk. A továbbadott adatok köre: szállítási név és cím, számlázási név és cím, mobiltelefonszám, a megrendeléssel kapcsolatos adatok.

Hatósági megkeresés

A bíróság, az ügyészség, a nyomozó hatóság, a szabálysértési hatóság, a közigazgatási hatóság, az adatvédelmi biztos, illetőleg jogszabály felhatalmazása alapján más hatóságok tájékoztatás adása, adatok közlése, átadása, illetőleg iratok rendelkezésre bocsájtása érdekében megkereshetik az adatkezelőt. Ilyen esetben az adatkezelő a hatóságok részére a személyes adatokat köteles kiadni a megkeresés céljának megfelelő mértékben.

Az adatkezelés biztonsága

A tárhely-szolgáltató neve, címe, e-mail címe: ProdAction Kft. (1078 Budapest, Murányi u. 51.Cg. 01-09-73590 prodaction@prodaction.hu) Az adatkezelés során elsődleges fontosságú számunkra a kezelt adatok titkossága, sértetlensége, rendelkezésre állása.

Felhívjuk a felhasználóink figyelmét arra, hogy az interneten továbbított elektronikus üzenetek sérülékenyek lehetnek olyan hálózati fenyegetésekkel szemben, amelyek tisztességtelen tevékenységre, például az információ felfedésére, vagy módosítására vezetnek. Felhívjuk továbbá a regisztrált felhasználóink figyelmét arra, hogy a bejelentkezési neveket és jelszavakat ne adják meg arra illetéktelen személyeknek az esetleges visszaélések elkerülése érdekében. Az ilyen tevékenységekkel szembeni védelem érdekében minden tőlünk elvárható intézkedést igyekszünk megtenni.

 

Jogorvoslati lehetőségek

A partereink tájékoztatást kérhetnek a kezelt adataikról, valamint kérhetik a személyes adatok helyesbítését, törlését telefonon, valamint e-mailben.

További jogorvoslati lehetőséggel, panasszal az alábbi helyen lehet élni:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

posta cím: 1530  Budapest, Pf.: 5.

cím: 1125  Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c

telefon: +36 (1) 391-1400

fax: +36 (1) 391-1410

e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Vásárlási információk (ÁSZF) - Jogi nyilatkozat - Adatvédelmi tájékoztató